Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

 


Είναι ασύλληπτο για τη δική μου λογική, πως υπάρχει κόσμος, πολύς μάλιστα, που μπορεί να ακούει οποιαδήποτε ανοησία εκτοξεύει το σύστημα χειραγώγησης των μαζών, χωρίς να μπορεί να καταλάβει το απόλυτο ψέμα που του προωθούν… Η κορωνοιστορία απέδειξε δυστυχώς πως η νοητική κατάσταση της ανθρωπότητας έχει κατέβει στο υπόγειο. Υπάρχει σίγουρα κάποιος ιός στην ατμόσφαιρα, απόλυτα μεταδοτικός, πρέπει να είναι μάλλον ο ιός της αποβλάκωσης που για κάποιο περίεργο λόγο, κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να μολυνθούν. Έχουν ισχυρά αντισώματα στην «αποβλακίτιδα» κι έτσι στον ορίζοντα φαίνεται ένα μικρό φως στο απόλυτο σκοτάδι.

Βέβαια για να μην γίνομαι άδικη, η «αποβλακίτιδα» δεν έρχεται έτσι ξαφνικά. Προηγήθηκαν πάρα πολλά χρόνια εκτέλεσης προκαταρκτικών πειραμάτων, από απόλυτα καταρτισμένους στην τέχνη της εξαπάτησης επιστήμονες, οι οποίοι εισέπραξαν δόξα και χρήμα, για τις άριστες υπηρεσίες που προσέφεραν στους εργοδότες τους. Αναρωτιέμαι στη πατρίδα μας αν αφαιρέσει κανείς τους εγκεφαλικά τελειωμένους, τους πληρωμένους χαφιέδες, τους βολεμένους περιορισμένους στην ατομική τους καλοπέραση, τους ανώμαλους και την μαφιόζικου τύπου συμμορία που διοικεί με τους χιλιάδες υπαλλήλους της, επίσης αν αφαιρέσουμε τα αθώα παιδάκια, και τους ανήμπορους, ΠΟΣΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ….

Μερικές χιλιάδες?

Ζούμε ανάμεσα τους, ζουν ανάμεσα μας.

Είμαστε στη «σκοτεινή πόλη» που κάθε νύχτα οι εισβολείς γυρνάνε το χρόνο στο σημείο που θέλουν και προγραμματίζουν εκ νέου τα κοπάδια, χωρίς εκείνα να έχουν καμία μνήμη του τι είναι ή του τι υπήρξαν. Επειδή όπως σας έχω πει πολλές φορές είμαι λάτρης της επιστημονικής φαντασίας, γενικότερα της λογοτεχνίας του φανταστικού, κοιτάζω με δέος για πρώτη φορά, πως δεν έπεσε μέσα ένας συγγραφέας σε ένα σενάριο που σκέφθηκε για την δυστοπική κοινωνία του μέλλοντος, σαν προφήτης, ΟΛΑ ΤΑ ΔΥΣΤΟΠΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ εφαρμόζονται μαζί. Δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο. Ο πολιτισμός στο τελευταίο του στάδιο, είναι Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΝΑΦΜΙΣΒΗΤΗΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Αυτό που είναι πάρα πολύ όμορφο και αισιόδοξο, μέσα στη σκοτεινιά, είναι πως δίπλα στις πάσχουσες από ανίατη αποβλακίτιδα μάζες, οι έχοντες ανοσία έχουν αναπτύξει τόσο ισχυρά αντισώματα που μοιάζει με ένα θαύμα της φύσης. ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΘΟΥΝ. Είναι τόσο μεγάλη η δυσανεξία τους στο σύστημα της νέας τάξης πραγμάτων, που ακόμα και η ελάχιστη σταγόνα μολυσμένης μπουκιάς τους προκαλεί αυτόματα έντονη ναυτία και την αποβάλλουν ΑΜΕΣΑ.

Είναι σίγουρο πως αυτούς τους «μη νοσούντες» θα φροντίσουν να τους αλλάξουν τη πίστη με κάθε μέσο. Θα προσπαθήσουν να τους τσακίσουν. Επειδή όμως είναι οι φύλακες της φυσικής τάξης των πραγμάτων κάτι μου λέει πως η ίδια η φύση θα γίνει ο προστάτης των τελευταίων αληθινών παιδιών της. Των τελευταίων «φυσιολογικών» ανθρώπων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ.

Αλήθεια νομίζετε πως αυτό που έρχεται είναι ένα είδος παιχνιδιού, μπαίνουμε σε σελίδες μέσα στο διαδίκτυο "αυτόκλητων σωτήρων" που...