Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ.



Αλήθεια νομίζετε πως αυτό που έρχεται είναι ένα είδος παιχνιδιού, μπαίνουμε σε σελίδες μέσα στο διαδίκτυο "αυτόκλητων σωτήρων" που μας ανακοινώνουν τα μεγαλύτερα μυστικά της δημιουργίας, τα σχέδια των τυράννων, τις επερχόμενες καταστροφές, τον Αρμαγεδδώνα ή την Μεγάλη Αποκάλυψη, και βάζουμε καρδούλες, γελάκια, και φατσούλες χαρούμενες γιατί ... καταλάβαμε? Γιατί φαντασιωνόμαστε πως είμαστε οι ήρωες σε μια χολυγουντιανή ταινία?...

Η απελευθέρωση από τη παγκόσμια σκλαβιά δεν είναι παιχνίδι.  Και σωτήρες που γνωρίζουν τα πάντα - αλλά δεν μπορούν να μπουν σε λεπτομέρειες για ευνόητους λογους - δεν υπάρχουν καθισμένοι σε ένα υπολογιστή πίνοντας φραπεδιά και κάνοντας χαβαλέ... Ούτε κάνοντας συρραφή ή κλοπή από εκείνα που είπαν, πραγματικά φωτισμένοι ανθρώποι που στο παρελθόν προσπάθησαν ακόμα και με προσωπική τους θυσία να ανοίξουν τα μάτια στους δύστυχους ανθρώπους. 

Υπάρχουν ελάχιστα άτομα πλέον που έχουν μια ελάχιστη σοβαρότητα στο κόσμο της "αναζήτησης". Ελάχιστοι που δεν περίμεναν να ξεσπάσει ένα πανηγυράκι για να πουν τις παπαριές τους. Είναι εκείνοι που φώναζαν όταν κανείς δεν τους άκουγε, εκείνοι που υπέφεραν όταν οι υπόλοιποι διασκέδαζαν. Εκείνοι που συσσώρευαν γνώσεις όταν οι υπόλοιποι ασχολόντουσαν με τα τηλεπαιχνίδια και τα σούργελα - ινδάλματα των μέσων μαζικής εξαπάτησης. 

Έχουν ξαμολήσει στρατιές από απατεώνες που έχουν ένα και μοναδικό σκοπό.Την παραπλάνηση. Γιατί μέσα σε τόσο βουητό, Η ΑΛΗΘΕΙΑ η μία και μοναδική, η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, που όπως είχε πει κάποιος "είναι εκείνη που μένει ακόμα κι αν κανείς δεν την πιστεύει" δεν είναι παιχνίδι για χαζοχαρούμενους. 

Οι περισσότεροι "πιστοί"  των μεγάλων γεγονότων που θα συμβούν, φαντασιώνονται, δεν γνωρίζουν, δεν έχουν ιδέα τι θα συμβεί, οι γνώσεις που έχουν δεν είναι ούτε από μελέτη, ούτε από έρευνες, ούτε από προσωπικές "αποκαλυπτικές" εμπειρίες, είναι απλά το ΠΕΔΙΟ που ετοίμασαν μεθοδευμένα εδώ και πολλά χρόνια τα χολυγουντιανά στούντιο με τις δήθεν "εναλλακτικες ταινίες".

Η ανθρωπότητα έχει μπει στη πιο σκοτεινή περίοδο, όχι γιατί οι τύραννοι είναι πανίσχυροι και ανέγγιχτοι, αλλά γιατί οι άνθρωποι έχουν πιστέψει πως τέτοιοι είναι. Είναι η πνευματική κατάπτωση του ανθρώπου, η μεγάλη επιτυχία των χειραγωγών των συνειδήσεων. Ενας απλός αγρότης αυτή τη στιγμή σε κάποιο χαμένο στο χάρτη χωριό, μακριά από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, στη φύση με τα ζωάκια του, το χωραφάκι του και τη φωτιά στο τζάκι το βράδυ που σιγοκαίει είναι πιο κοντά στην αλήθεια από όλους αυτούς τους τσαρλατάνους που υποδύονται τους κλειδοκράτορες της αλήθειας.

Το έχω πει και θα το πω ξανά πως οι "αναλφάβητοι του μέλλοντος", οι μη "διαμορφωμένοι" στα πρότυπα που έχουν υποβάλλει οι αχυράνθρωποι, (όσοι έχουν ακόμα απομείνει)  εκείνοι που πατάνε ακόμα με τα πόδια γυμνά στη γη, και μπορούν να ζήσουν χρησιμοποιώντας τα χέρια τους και το ένστικτο τους, θα είναι οι διαμορφωτές των μελλοντικών κοινωνιών. Εκείνοι που θα κληθούν να χτίσουν ένα νέο κόσμο, γιατί αυτός ο κόσμος ο παλιός ο χιλιομπαλωμένος, τελειώνει με πολύ θόρυβο.  

Το σχέδιο είναι ο "θαυμαστός καινούργιος κόσμος, εκείνος με τους κλώνους που θα λένε μόνο ναι " αλλά η γιαγιά μου έλεγε, άλλα λογαριάζει ο άνθρωπος κι άλλα ο θεός του βγάζει.. Αυτό που βλέπω είναι τα 2-3 επόμενα χρόνια, μεγάλα γεγονότα, και πολύ πόνο, όμως στην άκρη από το τούνελ υπάρχει ΦΩΣ, υπήρχε και θα υπάρχει κι αυτό βγαίνει πάντα μετά το μεγάλο σκοτάδι. Ας βάλουμε κι ένα χεράκι όμως να φθάσουμε πιο γρήγορα. Κλειδωμένοι μέσα στα κελιά μας με τη τηλεόραση να τσιρίζει από το πρωί ως το βράδυ, και τυλιγμένοι στα δίχτυα του παγκόσμιου ιστού, δεν κάνουμε τίποτα. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ.

Αλήθεια νομίζετε πως αυτό που έρχεται είναι ένα είδος παιχνιδιού, μπαίνουμε σε σελίδες μέσα στο διαδίκτυο "αυτόκλητων σωτήρων" που...